Østjysk topbrag endte med en Horsens-sejr

Ligaens nummer et og to stødte sammen i Vejlby-Risskov Hallen

Det blev som ventet en tæt affære, da Basketligaens nummer to, Bakken Bears, tog imod ligaens tophold fra Horsens. De to østjyske mandskaber fulgtes ad hele vejen. Men det var hjemmeholdet, som det meste kampen var i spidsen.

Horsens gav dog aldrig op, og det førte til en tæt 4. quarter og afslutning på kampen. Med seks minutter tilbage af kampen tog Horsens føringen med stillingen 66-69, og derefter blev det en sand gyserafslutning.

Gyser afslutning

Med knap 15 sekunder tilbage af kampen brænder Bears et skud som kunne have bragt Horsens føring ned på et enkelt point. I stedet fik Horsens bolden med stillingen 77-80, og så måtte Bakken spille aggresivt forsvar resten af kampen.

Topbrag: Fuld skrald for sejren

Det lykkedes dog Horsens IC at holde føringen de sidste sekunder og kunne derfor trække sig sejrigt ud af kampen med stillingen 77-82.

Dermed cementerer Horsens deres plads som ligaens absolutte tophold og sikrer sig et positivt udgangspunkt inden slutspillet går i gang.

De to hold er på forhånd udråbt som de absolutte favoritter til årets finaleserie. Horsens har efter denne kamp vundet tre ud af fire indbyrdes opgør mod Bakken i denne sæson.