Facebook-krænker får lang straf for at misbruge børn

24-årig truede småpiger til samleje eller til at sende nøgenbilleder. Nu lægger landsret et år til hans straf

Adskillige gange arrangerede den i dag 24-årige Emil Egedal Møller fra Odder møder med helt unge piger via Facebook, og ved møderne forgreb han sig på dem. Det koster ham nu tre et halvt års fængsel.

Dommen er faldet torsdag ved Vestre Landsret i Viborg, som med sin strafudmåling har lagt et års fængsel oven i byretsdommen fra februar.

Mandens uhyrligheder er gået ud over knap en halv snes piger, som han blandt andet har lokket til at sende sig nøgenbilleder. Efterfølgende truede han pigerne med at offentliggøre billederne.

Emil Egedal Møller mødtes med flere af pigerne, som han tvang til samleje. Det gik blandt andet ud over en psykisk skrøbelig pige i maj 2013, som mødte manden i en skov ved Bjerringbro.

Efterfølgende truede manden med at "smadre" pigen, hvis hun sladrede, og hun fik også flere sjofle sms-beskeder fra ham.

En anden pige, som mødtes med manden, blev også tvunget til samleje. Og efterfølgende truede Emil Egedal Møller den unge pige med, at han ville sladre til hendes forældre. En tredje pige blev voldtaget på et toilet i Hansted Skov ved Horsens.

Derudover er manden, der havde for vane at sende billeder af sit erigerede lem til sin ofre, dømt for at have truet de øvrige piger, som indgår i sagen, til blandt andet at sende stribevis af nøgenbilleder eller til at onanere foran et webcam.

testfamiliee7b659b5-d96e-4134-a95b-341fc194b305

Lægefamilie var fanget i Australien - nu er de vendt hjem

Politibil

Politiet rykkede ud og lukkede ungdomsfest

kræftbørn børneafdelingen børneafdeling kræftramte Skejby Sygehus

play Afsløring vækker vrede: Plan om at samle behandling af kræftramte børn i København har været undervejs i tre år

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag