Cheftræner: Vi er på rette vej

AC Horsens spillede i eftermiddag uafgjort i sin sidste testkamp

Foto: AC Horsens / TV2OJ

Tre uafgjorte resultater i tre kampe. Det er 1. divisionsklubben AC Horsens statistik efter, at holdet i dag spillede sin sidste testkamp inden sæsonstart.

Dagens modstander var Skive, som horsensianerne var meget tæt på at slå, fortæller cheftræner Bo Henriksen til tv2oj.dk.

To minutter inde i overtiden førte AC Horsens 2-1, men blev overhalet indenom af skibonitterne, der udlignede til 2-2.

Det irriterede da også cheftræneren, som havde håbet på en sejr. Han kunne til gengæld trøste sig over, at holdet endnu engang kom på måltavlen:

- Vi er på rette vej. Vi har scoret forholdsvist mange mål i testkampene. Vi er begyndt at se farlige ud. Der er god energi på holdet, siger Bo Henriksen.

Det var Horsens' målfarlige islænding Kjartan Finnbogason, der stod for begge af dagens scoringer.

Hjemmebane på udebane

Status efter de tre testkampe er, at AC Horsens har scoret fem mål. I første kamp mod Hobro endte de 90 minutters spilletid med stillingen 2-2 og i anden testkamp mod Vejle blev det 1-1.

Se også: Stadion gøres klar til speedway

Testkampen mod Skive blev i dag spillet på udebane, selvom det egentlig var en hjemmebanekamp. Arenaen var i dag Spektrum Odder og forklaringen skal findes på Horsens' eget stadion, Casa Arena.

Her er græsset for øjeblikket ikke særlig egnet for to ben, men derimod to hjul. Græstæppet er blevet dækket med filt og sand, som en del af forberedelsen til det kommende Speedway Grand Prix, der bliver afholdt i Horsens den 8. august.

AC Horsens første sæsonkamp i Bet25-ligaen er allerede den 26. juli og skal også spilles i Odder. Derfor var cheftræner Bo Henriksen glad for dagens generalprøve på fremmed græs:

- Det var super at få lov til at se, hvordan banen ser ud. Det er rigtig god læring for os. Vi glæder os sindssygt meget til at komme i gang.

Horsens' første modstander i den kommende sæson bliver Næstved den 26. juli.