AC Horsens vandt over AGF

AGF-målmand tog et straffespark

Steffen Rasmussen reddede et straffespark (arkivfoto).

Trods en lidt stille første halvleg blev det bestemt ikke kedeligt på NRGi Park lørdag aften, da AC Horsens vandt over AGF med 3-1.

Den ene målmand nappede et straffe, den anden skulle have været vist ud, og Søren Larsen scorede to offsidemål - det ene forkert underkendt.

Kedeligt var det ikke.

Med sejren og de tre point trækker AC Horsens fra den jyske storebror i tabellen og er fire point foran de hvide i kampen om pladserne med adgang til Europa.

For at komme så langt, skulle AC Horsens spille 90 minutter, hvor AGF sad på bolden og særligt i anden halvleg pressede hårdt på for en scoring. Men de åbne muligheder udeblev, og Kenan Hajdarevic så ud til at lukke kampen med scoringen til 2-0 efter 75 minutter på en kontra.

Men så dukkede Stephan Petersen op efter 86. minutter og reducerede føringen. Både tilskuere og hjemmeholdets spillere kunne ane det ene point.

Sendte drømmehug i hjørnet
Desværre for AGF oplevede de kun optimismen i to minutter, inden Martin Retov sendte et drømmehug helt op i hjørnet direkte på frispark. Samme spiller havde gjort det til 1-0 i første halvleg.

AGF's fans vil uden tvivl bebrejde dommeren for det sløje resultat. Og til dels med rette.

I første halvleg tog AC Horsens-målmand Robert Veselovsky bolden med hænderne uden for feltet og skulle have været vist ud. I anden halvleg scorede Søren Larsen to mål, som blev underkendt for offside. Kun den ene var korrekt.

På det personlige plan kan AGF's målmand Steffen Rasmussen trøste sig med, at han nappede Niels Lodbergs straffespark helt ude ved stolpen i anden halvleg og holdt AGF inde i kampen.

Se Horsens-målmanden bruge hænderne uden for straffesparksfeltet på tv2sport.dk