AC Horsens henter back med 'usædvanlig god motor'

Fodboldklubben AC Horsens henter 23-årige Jacob Buus til klubben på en 3-årig aftale.

Med tre runder igen af nedrykningsspillet i 3F Superligaen har AC Horsens sikret sig endnu en sæson i landets bedste fodboldrække. Og det bliver med 23-årige Jacob Buus på holdet.

Forsvarsspilleren tager dermed turen de godt 50 kilometer mod nord fra Fredericia til Horsens senere denne sommer.

- Vi har fulgt Jacob Buus siden OB-tiden, hvor han var en talentfuld spiller, og han har haft et værdifuldt ophold i FC Fredericia, hvor han har været en profil på et hold, der har gjort det fremragende i denne sæson. Han er en rigtig AC Horsens-spiller i forhold til de dyder, vi lægger vægt på, for han er en hårdtarbejdende tovejsspiller med en usædvanlig god motor, siger Bo Henriksen, manager i AC Horsens, i en pressemeddelelse. 

Har fulgt Buus længe

Jacob Buus har fået sin fodboldopdragelse i OB, inden han for to år siden rykkede videre til FC Fredericia i NordicBet Ligaen. Denne sommer udløber aftalen mellem Jacob Buus og FC Fredericia, og AC Horsens kan derfor tilknytte forsvarsspilleren transferfrit. Et skifte, der har været længe undervejs, men altså først nu er officielt.

- Vi har arbejdet på at få ham til klubben gennem længere tid, og det lykkedes at få det på plads i januar, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Det er ikke usædvanligt, at man skal bruge lidt tid på at vænne sig til forholdene i en superligaklub, når man kommer fra 1. division, men han kommer til at gøre en forskel for os, og han skal nok blive en fast bestanddel af startopstillingen, siger Bo Henriksen. 

Buus: Klubben appellerer godt til mig

Jacob Buus glæder sig til at prøve kræfter med 3F Superligaen og samarbejdet med Bo Henriksen.

- Først og fremmest har det været en kæmpe ambition for mig at teste mig af i landets bedste række, og måden AC Horsens har grebet sæsonen an på appellerer godt til mig. Hele ideen om hvordan AC Horsens gør tingene lyder rigtig spændende, og jeg kan godt lide, at man henter spillere fra den næstbedste række og giver dem chancen.

- Jeg skifter til en klub, der tror på mig, og jeg er ikke i tvivl om, at Bo Henriksen kan være med til at udvikle mig yderligere, siger Jacob Buus, der fra 1. august officielt bliver AC Horsens-spiller.

Næste opgave for AC Horsens - uden Jacob Buus i truppen - er i morgen, søndag, hvor holdet på udebane skal en tur til Randers. det østjyske lokalopgør spilles klokken 14 på Cepheus Park Randers

VIDEO: Som et forsøg havde AC Horsens lørdag fået lov til at lukke 900 tilskuere ind på stadion, da klubben for en uge siden mødte Randers FC på hjemmebane. Det kan du se mere om i videoen her, der er fra den 20. juni.
Untitled design (14)

Foodtruck stjålet fra ikonisk restaurant

20210527-105404-L-1920x1079we

Danmark runder snart tre millioner med første stik

Mohamad Tarek Younes påkørsel

play Han er eftersøgt for at køre betjent ned - i januar kaldte han sig selv vanvidsbilist

20210507-155214-L-1920x1079we (1)

Sygeplejersker undtaget fra strejke: Nødberedskabet er højere end til daglig

regn regnvejr

Hedebølgen kan ende med bulder og brag

Untitled design (3)

Bestialsk dyredrab: Kanin fik hugget hovedet af og organer revet ud

Dagens mest læste