22-årig mand gennembanket

Gruppe sparkede offer flere gange i hovedet

Overfaldet skete her på Østergade i Horsens. Foto: Google Street View

En 22-årig mand er natten til søndag blevet udsat for et groft overfald på Østergade i Horsens, da han cyklede hjem fra byen med en kammerat.

- Han kommer kørende forbi en større gruppe af personer på 15-20 stykker. Så bliver der sagt et eller andet, og den 22-årige standser sin cykel. Og så bliver han overfaldet af op til fire personer, siger vagtchef Kent Midtgaard Hansen fra Sydøstjyllands Politi.

Gerningsmændene gennembankede herefter den 22-årige mand og sparkede ham i hovedet, så han blev bevidstløs.

De sparker ham temmelig mange gange, og vi betragter det som en grov voldssag, oplyser vagtchefen.  Flere personer var vidner til det brutale overfald, og politiet blev hurtigt tilkaldt. Den unge mand blev herefter overført til skadestuen i Horsens i bevidstløs tilstand.

- Det er så alvorligt, at lægerne skanner ham for at være sikre på, at der ikke er sket nogle skader i hjernen, siger Kent Midtgaard Hansen.

Det 22-årige offer er vågnet igen og har det efter omstændighederne godt.

To unge anholdt
Da flere vidner har givet detaljerede beskrivelser af gerningsmændene, er det lykkedes politiet at anholde en person på 17 år og en ung mand på 16 år.

Politiet er i øjeblikket i gang med at afhøre gerningsmændene, og efterforskningen skal nu vise, om flere personer var med til at sparke den 22-årige i hovedet.