Silkeborg-back: Pludselig træder konkurrenten ind ad døren

Mikkel Cramer har i fået ny konkurrent til pladsen på venstre back i skikkelse af sloveneren Gregor Sikosek, og Cramer håber, at det kan skærpe ham

I mandags lejede Silkeborg IF den slovenske venstre back Gregor Sikosek for resten af sæsonen hos Superliga-kollegerne i Brøndby.

En handel der faldt på plads ganske hurtigt - og som kom en smule bag på klubbens nuværende venstre back, Mikkel Cramer.

- Jeg sad faktisk inde i omklædningsrummet og bladrede lidt rundt på nettet og så stod det der. Og 30 sekunder efter træder han faktisk ind i omklædningsrummet og hilser på. 

- Så der er ingen tvivl om, at det nok er gået stærkt i går, lyder det fra Mikkel Cramer, der også forklarer at spillertruppen plejer at blive orienteret om spillerhandler på forhånd via mail.

Er jeg god nok?

Mikkel Cramer kunne da heller ikke lade være at tænke, om han var god nok i manager Peter Sørensens øjne, eftersom det var nødvendigt at hente en konkurrent ind.

- Jeg synes egentlig, at jeg har spillet fornuftigt efter jeg er kommet i gang igen. Så det er jo klart, at når det bliver hentet en, så kan man ikke lade være at tænke de tanker. 

quote Det er selvfølgelig træls, at der kommer en konkurrent ind, men på den anden side kan det være med til at skærpe mig.

Mikkel Cramer, Silkeborg IF

Hidtil har Mikkel Cramer kæmpet om pladsen på venstre back med det unge talent Gustav Dahl, der blev foretrukket i sæsonens første fire kampe. Siden er Gustav Dahl blevet skadet, og derfor har Cramer været uden en direkte konkurrent på positionen.

- Der skal være konkurrence om pladserne, og det skal der også være på min plads. Det er selvfølgelig træls, at der kommer en konkurrent ind, men på den anden side kan det være med til at skærpe mig og måske gøre, at jeg vokser et par procenter.

Spillet natur

Peter Sørensen fortæller her om sin kommunikation med spillerne i forbindelse med nye transfers.

Manager Peter Sørensen sørger som regel for at orientere spillertruppen om til- og afgange, men det er ikke hver gang, at han tager en snak med den spiller, der får en udfordrer til sin position.

- Det er spillets natur, og derfor bruger jeg heller ikke så frygtelig meget tid på at fortælle for eksempel Cramer om, at vi nu henter en ny spiller.

- For det er ikke nødvendigvis en ny spiller, der skal spille i stedet for ham. Det er en spiller, han skal konkurrere med. Tidligere har det været Gustav (Dahl, red.) og nu er det så (Gregor, red.) Sikosek og det er gældende på alle pladser, siger Peter Sørensen.

Mikkel Cramer eller Gregor Sikosek har nu en uges tid til at vise Peter Sørensen, hvem der skal starte på venstre back. Efter landskampspausen venter først et lokalopgør i DBU Pokalen mod Kjellerup d. 6. september, inden AaB lægger græs til næste Superliga-opgør den 11. september.

Hvis du ikke fik set denne uges udgave af Fodbold med Horup, kan du se det lige her! Her var Randers FC-direktør Michael Gravgaard inde og snakke om tirsdagens krisemøde i Randers FC.

Rosa Lykke Yde

Kvindernes kampdag: Børnepasning skal få flere kvinder i byrådet

Opioider tidligere misbruger

play Advarer mod ulovlig medicin: Det har aldrig været nemmere at købe

17A72062-1157-4131-9F02-8C9C846B39D5

Efter ulykke: Amfetamin og 100 km/t gennem Silkeborg - mand fængslet for vanvidskørsel

kirkens korshær genbrug

Forrygende genåbning for genbrugsbutikker, men: - Vi kommer ikke til at indhente tab

Veljko Djuric.

play En mors mareridt: Han troede, han var udødelig

DSC00756-1200px

Person bjærget fra sø