Randers FC er favoritter forud for vigtig hjemmekamp

Kronjyderne kan med en sejr spille sig på delt andenplads i Superligaen

Foto: Richard Sylvestersen - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 2

Randers FC er favoritter til at tage alle tre point, når kronjyderne sent lørdag eftermiddag får besøg af FC Nordsjælland i Superligaen i fodbold.

I sidste spillerunde vandt Randers på udebane over Lyngby. Vurderet ud fra spiludbydernes odds er der gode chancer for, at randrusianerne fortsætter de gode takter mod Kasper Hjulmands unge nordsjællændere.

Samtlige spiludbydere ser inden opgøret en Randers-sejr som det mest sandsynlige udfald af kampen. Således tilbyder Danske Spil odds 1,80 for en kronjysk sejr, mens spillerne har mulighed for at få pengene 4,70 gange igen, hvis de satser på en udesejr. 

Læs også Randers FC-træner glad for stærkt besat angreb

Hvis det ender med en kronjysk favoritsejr, spiller Randers FC sig på en foreløbig delt andenplads i Superligaen - side om side med Brøndby.

Et nederlag mindsker derimod chancen for at spille sig i slutspillet som en af de seks bedst placerede klubber. I øjeblikket har Randers en afstand på fem point ned til den syvendeplads, der lige akkurat ikke udløser en billet til forårets kamp om medaljerne. 

Læs også Randers FC melder sig ind i topstrid med sejr

I forhold til sidste weekends opgør mod Lyngby kan Randers-træner Ólafur Kristjánsson glæde sig over, at den svenske angriber Marko Mitrovic er tilbage efter en kamp på tribunen.

Til gengæld må kronjyderne undvære Viktor Lundberg og Mikkel Kallesøe mod FC Nordsjælland.

Kampen mellem Randers FC og FC Nordsjælland fløjtes i gang lørdag kl. 16. Du kan følge den i en liveblog her på tv2oj.dk.

05:27

VIDEO: Randers FC's nye bestyrelsesformand, Per Hastrup, har altid brændt for fodbold og har selv spillet i Randers Freja. Se et interview med ham her.

Luk video