Overblik: Sådan handlede de østjyske klubber i januar

Der var gang i vinterens transfervindue hos de østjyske klubber

Foto: Henning Bagger - Scanpix / FC Utrecht / Getty

Traditionen tro var der gang i fodboldens transfermarked i januar. De fire østjyske klubber, AC Horsens, Silkeborg IF, AGF og Randers FC har også alle været i gang. 

Læs også Før lukketid: Silkeborg IF henter angriber i Holland

Mest aktive var de i Randers FC og AC Horsens, hvor de hentede fire spillere hver. AC Horsens sikrede sig blandt andet veteranen Martin Albrechtsen i Brøndby IF. 

Randers FC var på angriberjagt, efter at de vinkede farvel til profilen Mikael Ishak, der tog turen til FC Nürnberg. Kronjyderne hentede derfor serberen Nikola Djurdic på transfervinduets sidste dag.

Læs også Hurtig handel: Randers henter Ishak-erstatning

Januar betyder dog ikke kun nye ansigter i klubberne. Spillere forlader også Østjylland for at søge nye udfordringer. Silkeborg slap hele seks spillere, mens en af holdets helt store profiler Nicklas Helenius også forlader Silkeborg til sommer. 

En anden opsigtsvækkende afgang fra Superligaens var hos de lysblå fra Randers. Mandla Masango har længe været ude i kulden i de randrusianske, men nu er han altså væk for en stund, når han det næste halve år skal tørne ud for det sydafrikanske hold Supersport United. 

Læs også Masango forlader Randers – i et halvt år

Randers FC-direktør, Michael Gravgaard, var efter den handel på det sociale medie Twitter og udtale sig om handlen.

Herunder kan du få et overblik over, hvordan de østjyske klubber har ageret på vinterens transfermarked: