Lækker finte bag flot scoring i AGF-storsejr

Magnus Kaastrup stod for kampens detalje, da AGF tirsdag aften slog et udvalgt hold fra Djursland med 8-0

16-årige Magnus Kaastrup fra AGF løb med overskrifterne, efter Aarhus-klubben tirsdag aften besejrede et udvalgt hold fra Djursland i en show-kamp i Ryomgård foran cirka 800 tilskuere.

Superligaholdet fra Aarhus gav en lang række af de unge spillere mulighed for at vise sig frem, og det udnyttede Magnus Kaastrup i den grad. Han blev noteret for tre scoringer i kampen, hvoraf især den ene fortjener et gensyn.

Den blot 16-årige spiller havde bolden på venstrekanten tæt på baglinjen, hvorefter han elegant løftede bolden over sin direkte modstander og løb forbi denne, inden han løb forbi endnu en modstander og sparkede bolden i mål. Du kan se målet i videoen øverst på siden, som er filmet af AGF.

Djursland United - AGF 0-8 (0-5)

Kampen var den første i AGFs forberedelser til den nye sæson i Superligaen, som begynder fredag den 14. juli på Ceres Park, hvor der er dømt østjysk lokalopgør mod AC Horsens. 

Men inden det går løs i Superligaen venter der AGF-mandskabet et par træningskampe mod Brabrand IF, Hobro og Silkeborg IF.

AGFs testkampe

Til kampen mod det udvalgte hold fra Djursland gav AGF desuden uofficiel debut til Pierre Kanstrup, der er netop er skiftet til klubben fra Sønderjyske. En anden, der er ny i AGF, er Jakob Ankersen. Han havde første træning med sine nye holdkammerater mandag, men han sad over tirsdag aften i Ryomgård.

Du kan se Magnus Kaastrups flotte scoring i videoen øverst på siden, og herunder kan du se alle otte mål fra kampen.

Spærring af Silkeborgvej

Skudepisode i vejkryds: Patronhylstre fundet og vidner efterlyses

Konflikt vej rute 26

Bil hejst 17 meter op i luften: Konflikt blusser op igen

80_percent

play Politikere: Drop lempelse af dyrevelfærdslov

Lige nu
AstraZeneca Vaccine

liveblog Pårørende til AstraZeneca-dødsfald kræver erstatning af Danmark

vaffelbageriet fjellerup

Danmarks bedste ishus ligger i Østjylland

kollegievænget

Mand ville "pløkke" hel familie ned - Nu er han fængslet

Dagens mest læste