AGF-direktør er træt af tom snak og vil se resultater

Jacob Nielsen vil ikke høre mere snak om proces og vindermentalitet - han vil se det udført på banen i stedet

Superligaklubben AGF frister efter 17 ud af grundspillets 26 spillerunder en beskeden placering som nummer 11 i Alka Superligaen med ni point op til den sjetteplads, som er klubbens målsætning.

Det irriterer klubbens administrerende direktør, Jacob Nielsen, som ikke mener, at alle spillere giver sig fuldt ud. Og gør spillerne ikke det, så må de ud af klubben.

Det siger direktøren til Jyllands-Posten.

Ingen er fredet, og det er jeg heller ikke selv

Jacob Nielsen 

- Jeg vil ikke længere snakke om hårdt arbejde, ydmyghed, proces og vindermentalitet, fordi jo mere du snakker om det, jo mindre tid har du til at udføre det. Der har været nok snak, nu skal det bare gøres.

- Jeg har snart været i klubben i to og et halvt år, og vi har nu samlet en stærk gruppe, hvor langt de fleste brænder for det her og lever op til klubbens dna om hårdt arbejde og vindermentalitet. De, der ikke gør det, skal ikke være her, siger han til avisen.

Læs også Glen Riddersholm efterlyser kynisme og effektivitet

Direktøren tilføjer, at han mener, at flere af klubbens spillere er blevet for magelige og prioriterer at være i AGF, fordi Aarhus er en "fed by" at bo i.

Han mener, at Lyngby, Sønderjyske, Randers og Horsens, der alle ligger bedre til i tabellen end AGF, besidder mere sult, vindermentalitet og ærgerrighed end aarhusianerne.

Læs også AGF inviterer 700 flygtninge til kamp på Ceres Park

Svenskeren Jens Andersson blev ansat som ny sportschef i klubben for to år siden, mens cheftræner Glen Riddersholm kom til klubben i januar.

Der kan komme udskiftning blandt både lederne og spillerne på banen, hvis resultaterne ikke bliver bedre.

- Ingen er fredet, og det er jeg heller ikke selv, siger Jacob Nielsen til Jyllands-Posten.

AGF møder fredag aften AC Horsens i et østjysk lokalopgør, som spilles på Casa Arena i Horsens. Opgøret begynder klokken 20.15.

01:40

AGFs Alexander Juel Andersen efterlyser mere kommunikation mellem målmand Jovanovic og bagkæden i AGF, men han afviser, at sproget skaber problemer

Luk video