Ringkøbing knuste Hadstens ligadrøm på en halv time

Efter uafgjort i Ringkøbing kunne Hadsten tirsdag aften spille sig i håndboldligaen, men holdet blev løbet over ende og fortsætter i 1. division

Sådan så det ud, da Hadstens håndboldkvinder sikrede sig adgang til playoff-kampene. Tirsdag aften måtte holdet se sig slået af Ringkøbing.

Ringkøbing sejrede sikkert tirsdag aften over Hadsten, og dermed rykker de østjyske håndboldkvinder ikke op i ligaen i denne omgang.

Resultatet betyder, at Ringkøbing forbliver i den bedste håndboldrække, Primo Tours Ligaen.

De to hold gik til pause helt lige. 8-8 stod der på måltavlen i Vestjysk Bank Arena i Hadsten, der var fyldt til sidste plads.

I anden halvleg rykkede Ringkøbing fra Hadsten. Vestjyderne vandt 28-18.

Da de to hold mødtes i den første playoff-kamp i sidste uge, endte det 20-20. Og dermed var der lagt op til, at aftenens vinder ville snuppe pladsen i ligaen.  

Læs også I aften spiller Hadsten for en plads i håndboldligaen

Selv om Hadsten tabte slaget tirsdag, kan holdet se tilbage på en sæson, hvor man klarede sig bedre end nogensinde tidligere.  

Forud for kampene mod Ringkøbing satte Hadstens cheftræner, Kent Ballegaard, ord på sæsonen:

- Vi har knoklet igennem i en lang og flot sæson og står nu foran en gigantisk håndboldmæssig oplevelse. Derfor går vi 100 procent efter at slå Ringkøbing af pinden og tage deres plads. Vi er stolte over vores placering, men vi er langtfra tilfredsstillet, sagde han og tilføjede:

- Ringkøbing er efterhånden vant til at spille disse kampe og kender derfor til det enorme pres, der hviler på dem. Der er nemlig milevidt imellem de to klubber, ikke mindst organisatorisk, men også på det sportslige plan.