Muselort fundet hos gårdbutik: Tredje sure smiley på et år

Slagteren Knud Schou, der har en gårdbutik ved Laurbjerg, har fået tildelt tre sure smileyer i løbet af et år

Tre sure smileyer på under et år. Sådan ser det ud på Fødevarestyrelsens kontrolrapport efter et besøg hos Slagter Knud Schou ved Laurbjerg nær Langå.

Allerede i foråret – helt præcist 7. april - havde Fødevarestyrelsen repræsentant fundet muselort på emballagelageret. Men dette var ikke bragt i orden, da Fødevarestyrelsen var på besøg i oktober.

- Der nedlægges forbud mod anvendelse af emballagelager. Følgende er konstateret: Der er på gulvet bag røde kasser på emballager, fundet museekskrementer, står der i rapporten. 

Den første sure smiley, som blev tildelt Knud Schou, blev tildelt i forbindelse med et kontrolbesøg i december 2016. Dengang handlede det om manglende rengøring.

quote Når jeg forebygger alt det jeg kan, så kan jeg ikke gøre mere. Det er lettere at rende på mus på landet end i byen

Knud Schou.

TV2 ØSTJYLLAND har været i kontakt med Knud Schou, og han fortæller, at han har arbejdet på at dæmme op for musebesøg, og får besøg af Fødevarestyrelsen på tirsdag til endnu et kontroltjek.

- Når jeg forebygger alt det jeg kan, så kan jeg ikke gøre mere. Det er lettere at rende på mus på landet end i byen. Det er ikke en undskyldning. Så gør vi alt det vi kan. Rottefængeren kommer alligevel hver tredje måned, fordi det er landejendom, siger Knud Schou.