Erfaren leder får nyt arbejde i Favrskov

Helle Støve skifter fra Norddjurs til Favrskov Kommune

Foto: Norddjurs Kommune / TV2OJ

Man ser det fra tid til anden. Østjyske kommuner, som 'snupper' topchefer fra hinanden.

Sådan et skifte sker nu i Favrskov Kommune, der fra 1. januar har ansat 45-årige Helle Støve som ny chef for Børn- og Familie-området.

Helle Støve kommer fra en stilling som myndighedschef i Norddjurs Kommune og har også tidligere været bestillerchef i Aarhus Kommune, sekstions og senere visitationschef i Holstebro Kommune, inden hun skiftede til Norddjurs.

Selv ser hun frem til at begynde i sit nye job, hvor indsatsen rettet mod børn og unge i Favrskov Kommune er i fokus:

- Jeg er gået efter stillingen, fordi den har en større bredde inden for børne- og ungeområdet, og ikke mindst fordi stillingen giver mulighed for at arbejde med en mere helhedsorienteret og sammenhængende indsats. Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaverne og lære organisationen og medarbejderne at kende, siger Helle Støve i en pressemeddelelse.

Helle Støves nye kollega, Rasmus Møller, der besidder bosten som direktør for Børn og Skole i Favrskov, tror, at kommunen vil få stor gavn af hendes ledererfaringer:

- Hun kender til målgruppen inden for det specialiserede socialområde på børne-, unge- og voksenområdet, og hun ved, at det er afgørende med et tæt samarbejde mellem områderne. Og ikke mindst har hun fokus på en tidlig og forebyggende indsats. Det har vi allerede gang i, og det er vigtigt, at hun kan fortsætte og udvikle det arbejde, siger han.