Vinderen er fundet: Her er det mest fantastiske fællesskab

Natur Retur vinder prisen som Østjyllands mest fantastiske fællesskab. Med titlen kommer en præmie på 100.000 kr.

Det er måske lidt specielt at begynde dagen med champagne og lagkage, men det skete her til morgen for medlemmer af Natur Retur, der fejrede, at de har vundet prisen på 100.000 kr. i konkurrencen Fantastiske Fællesskaber.

- Vi er så overraskede og meget glade, siger Line Beck, næstformand i Natur Retur.

Hun fortæller, at de 100.000 kr skal bruges på at renovere og udbygge den container, som fællesskabet har stillet op på arealet bag ved Godsbanen i Aarhus.

Der var lagkage og champagne fra morgenstunden, da medlemmer fra Natur Retur fik overrakt prisen som det mest fantastiske fællesskab.
Der var lagkage og champagne fra morgenstunden, da medlemmer fra Natur Retur fik overrakt prisen som det mest fantastiske fællesskab.

Fra to til 6000

- Det her skal være et mødested for vores 15 frivillige og for vores arrangementer. Vi kan lave events her for vores deltagere, lave aftener med bål og højskolesang. Der kommer til at være udekøkken, bænke og tagterrasse, og det kommer til at sprudle af liv her, for omkring os kommer også alle mulige andre foreninger, fortæller Line Beck.

quote Det kommer til at sprudle af liv her.

Line Beck, næstformand i Natur Retur

Bålaften og måneskinsbadning

Natur Retur startede for fire år siden, hvor to fyre gik en tur sammen.

De lavede en facebookgruppe, der i dag har over 6000 følgere, som bliver tilbudt arrangementer som lanternevandring, måneskinsbadning, svampeture og højskolesange omkring bålet.

Der kommer omkring 100 personer til deres arrangementer, som alle foregår i naturen omkring Aarhus og fremover også omkring pladsen på Godsbanearealet. 

Næstformand Line Beck fra Natur Retur fik statuetten overrakt af de to dommere, Inga Vind, direktør på TV2 ØSTJYLLAND, og forfatter Sanne Søndergaard.
Næstformand Line Beck fra Natur Retur fik statuetten overrakt af de to dommere, Inga Vind, direktør på TV2 ØSTJYLLAND, og forfatter Sanne Søndergaard.

102 foreninger havde meldt sig til konkurrencen om at blive det mest Fantastiske Fællesskab 2019, og dommerne valgte fem fællesskaber ud til finalen.

Natur Retur fik derefter flest SMS stemmer og vandt præmien på 100.000 kr. Pengene er doneret af Tuborgfondet og Lokale- og Anlægsfonden.

VIDEO: Her kan du se meget mere om Natur Retur.
Silkeborg Højskole

Højskole bruger ny taktik: Fortsat kun et smittetilfælde

renovering

Danskerne vil bruge feriepenge på boligen - og det er et problem, siger eksperter

b14e5dad-b348-4b49-98bc-975d205c3617

Forskere har på rekordtid gjort banebrydende blodprop-opdagelse

Skærmbillede 2021-04-09 kl. 19.39.45

play Borgmester skuffet over egen regering - men minister tror ikke på en motorvej som den sande lykke

Vejret

Solrig lørdag vil smage af forår - lille risiko for byger

glatte veje111

Pas på i trafikken: Der kan være glat