Næstved overrasker og sender AGF ud af pokalturneringen

AGF kom tidligt foran, men Næstved slog tilbage og spillede sig videre til kvartfinalen

AGF kom foran allerede efter syv minutters spil. Men så gik det galt. Foto: Claus Bech - Ritzau Scanpix

Foto: Claus Bech - Ritzau Scanpix

1 af 2

AGF var senest i pokalfinalen for to et halvt år siden, men der bliver ikke en ny finaleoplevelse for AGF-tilhængerne i denne sæson.

David Nielsens tropper leverede nemlig en negativ overraskelse ved at tabe 1-2 på udebane til Næstved fra den næstbedste række i onsdagens ottendedelsfinale.

Aarhusianerne formåede ikke at profitere af en tidlig føring, og da holdet i slutfasen pressede på for at redde pokallivet, havde de ikke marginalerne med sig mod et stærkt spillende hjemmehold.

Læs også AGFs Toutouh glæder sig over comeback i Superligaen

Foran efter 7 minutter

AGF kom foran allerede efter syv minutters spil. Efter gode kombinationer havnede bolden hos Magnus Kaastrup i højre side, og hans flade indlæg blev ekspederet i nettet af Ryan Mmaee ved nærmeste stolpe.

Alt så altså ud til at gå efter planen for de aarhusianske favoritter, men efter et flot efterår i den næstbedste række er der højt humør på Næstved-mandskabet.

Hjemmeholdet nåede kun at være bagud i fire minutter. Efter et frisparksindlæg fra venstre side steg Søren Jensen til vejrs og headede bolden i en bue over AGF-keeper Oscar Whalley.

Læs også AGF fik drømmestart men tabte i Parken

Næstved foran efter pausen

Ti minutter efter pausen kom Næstved foran, da Christoffer Boateng forsøgte et indlæg, som AGF's Casper Højer rettede uheldigt af, så den narrede Whalley i målet.

Kort efter kunne sydsjællænderne have sendt superligaholdet tæt på knockout, men Tobias Christensens straffespark blev pareret af AGF-keeperen.

AGF fik en gevaldig mulighed for at komme tilbage et kvarter før tid, men målscorer Mmaee sendte fra kort afstand bolden lige på målmanden.

I sidste minut af den ordinære spilletid traf Casper Højer stolpen med et hårdt spark, og tættere på kom AGF ikke.