- Vi brænder for meget

Ægrer sig over uafgjort mod bundhold

Foto: Hans Carstens

Det var en flok ærgerlige Randers HK-spillere, der mandag aften tog hjem fra Nykøbing Falster efter en skuffende pointdeling.

Kampen mod bundholdet i kvindernes håndboldliga endte overraskende uafgjort 21-21.

Kronjyderne var endda tæt på at tabe opgøret mod det undertippede hjemmehold. Kort før tid førte Nykøbing Falster med to mål, men Randers-kvinderne formåede i slutspurten at indhente forspringet,

- Vi havde selvfølgelig også tænkt, at vi skulle have point hernede, også mere end ét point. Vi er ærgerlige over, at vi ikke kunne levere bedre. Det er i de her kampe, vi skal levere, siger assistenttræner Katrine Fruelund til klubbens hjemmeside.

Se: Fik næsten bank af bundhold

Katrine Fruelund er utilfreds med, at Randers HK trods en god start ikke formår at holde momentum.

- Vi starter rigtig godt i et fint tempo, hvor vi kommer mod mål. Vi får slået godt til i dem forsvaret, men så scorer vi for lidt mål, og pludselig kommer vi ikke med den speed, vi havde i starten og begynder at spille sidelæns igen.

- Det er stadigvæk angrebsspillet, vi bokser en del med, og det der med at få scoret på vores chancer, når vi så endelige er igennem. Vi brænder for meget, så det var fint, at vi trods alt fik det ene point.