Vandskiløber skuffede i Rusland

Maj Lund Jepsen nummer otte ved VM 

Foto: Mihail Musalnikov

Den 25-årige vandskiløber Maj Lund Jepsen fik en samlet 8. plads ved VM i vandski i Rusland. Med et hop på 47,6 meter kunne hun ikke forsvare sit europamesterskab og sin tidligere bronzemedalje ved VM. 

- Vinden var svær derude i dag - lidt springende og uforudsigelig. I første hop forbedrede jeg mit hop fra indledende med 2 meter, så det var et rigtig fint udgangspunkt. Men i andet hop måtte jeg slippe linen og køre uden om rampen, da jeg ikke helt bevarede roen siger Maj Lund Jepsen i en pressemeddelelse.

- I tredje og sidste hop vidste jeg, at jeg havde den, og jeg var helt klar. Men et kraftigt vindstød bremsede mig, lige som jeg var på siden af båden, så jeg mistede al min fart og havde ikke noget at arbejde med. Jeg er skuffet lige nu, men jeg ved heldigvis, jeg kan gøre det så meget bedre. Hvis jeg ikke havde været uheldig i sidste forsøg, kunne det lige så godt have været mig, der stod på podiet, siger en skuffet Maj Lund Jepsen fra Dubna, Rusland.

Selvom Maj Lund Jepsen føler, at hun har potentiale til meget mere end dagens præstation, er hun dog på ingen måde slået ud.

- Jeg har taget 3. og 4. pladser til pro events i år, så selvfølgelig kunne jeg også have taget det her. Jeg ramte bare ikke lige dagen og var lidt uheldig. Jeg ved, at jeg gav mig selv en chance og kunne lige så godt have hoppet 50 meter. Men at være nummer otte i verden er trods alt heller ikke helt skidt. Jeg har stadig tre store konkurrencer forude, herunder EM, og dem ser jeg frem til, siger hun

Maj Lund Jepsen deltager i DM, som afholdes i Vallensbæk næste weekend.