Utroligt dumt: Indrømmede hærværk for at slippe for at betale

En 24-årig mand forsøgte sig på kreativ vis at få fat i noget gratis mærketøj, men endte med en sigtelse for hærværk

Episoden fandt sted i tøjbutikken Kaufmann på Strøget i Aarhus. Foto: Google Street View

Østjyllands Politi har sigtet en 24-årig mand for hærværk efter en noget speciel sag, hvor man skal holde tungen lige i munden.

Manden gik tirsdag eftermiddag ind i tøjbutikken Kaufmann på Strøget i Aarhus, hvor han tog en Hugo Boss-jakke, et par Hugo Boss-bukser og et par PBO-sko med ind i et prøverum. 

Læs også Unge på hærværkstogt: Smadrede bilruder med nødhammer

I stedet for at prøve tøjet og tage stilling til, om det skulle købes, pillede han alle mærkerne af og smurte spyt på alle tingene med sin finger.

Herefter marcherede manden direkte op til kassen og indrømmede, hvad han havde gjort. Hvorfor? Fordi han så forventede, at han ville få varerne gratis, da de nu ikke kunne sælges – og at han i øvrigt havde indrømmet, hvad han havde gjort.

Sådan så forretningen bare ikke helt på sagerne, og de ringede i stedet til politiet, der nu har sigtet den 24-årige mand for hærværk, hvilket han sandsynligvis kan se frem til en bøde for. 

Læs også Syv påfugle stjålet efter tegn på voldsom kamp

- Grunden til, at han gør det, siger han, er, at han i en anden forretning har fået udleveret noget, der var blevet beskidt, siger politiassistent Marianne Morgen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Tøjet og skoene havde en samlet værdi af 5.400 kroner.