Tryllerik: Poulsens landsholdschancer størst hos AGF

AGF's træner Erik Rasmussen tror, at Jakob Poulsens karriere har bedst af at blive i AGF indtil videre.

AGF's kreative midtbanespiller Jakob Poulsen spillede onsdag aften landskamp for Danmark, og det gjorde han rigtigt godt. Stor arbejdsindsats og et oplæg til mål blev det til for Poulsen i en kamp, som Danmark tabte 2-1.

Landstræner Morten Olsen kalder Poulsens indsats for "outstanding" (enestående, red.).

Det sætter naturligvis gang i spekulationer om, hvorvidt Jakob Poulsen skal til en større klub eventuelt i udlandet. Men AGF's træner tror, at de hvide beholder 26-årige Poulsen lidt endnu.

- Jeg har ikke hørt, at der skulle være interesse. Det er ikke sådan, at klubberne står i en vanvittig lang kø, fordi man spiller et par enkelte landskampe. Det er et rigtigt, rigtigt svært transfermarked i øjeblikket, siger Erik Rasmussen til bold.dk og fortsætter:

- Jeg tror, at VM vægter rigtigt højt for ham. Jeg tror, han er meget opmærksom på, hvordan han få spilletid i Sydafrika. Hvis man sammenligner det at være periferispiller i en større klub i udlandet med at være fast mand på et godt hold i SAS Ligaen, så er der ingen tvivl om, hvad der vil være bedst for hans landsholdschancer.