Stadig ingen spor efter forsvundne Torben – fortsætter eftersøgning

Sydøstjyllands Politi leder, når det bliver lyst onsdag, videre efter Torben Helleskov Morgenstern, der ikke er set siden søndag.

I området sydøst for Silkeborg ved blandt andet Himmelbjerget leder Sydøstjyllands Politi fortsat efter en forsvunden 52-årig mand. Foto: Foto af Torben: Privat

Frem til midnat ledte hundepatruljer efter den forsvundne 52-årige Torben Helleskov Morgenstern, der ikke har givet lyd fra sig siden søndag.

Her forlod han sin bopæl i nedtrykt tilstand, og eftersøgningen af ham kredser sig om et område sydøst for Silkeborg ved Slåensø og Himmelbjerget.

Læs også Politiet beder om hjælp: Har du set Torben?

- Vi har ingen nye spor at gå efter, men fortsætter eftersøgningen i dag. Ud fra hvad vi har fået at vide fra familien, arbejder vi med en teori om, at han kunne være på Silkeborg-egnen, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Allan Dalager, til TV2 ØSTJYLLAND.

Torben Helleskov Morgenstern kommer fra Vonge ved Vejle, men ifølge politiet har han en særlig tilknytning til området sydøst for Silkeborg.

Sydøstjyllands Politi har fokuseret eftersøgningen i området sydøst for Silkeborg ved Slåensø og Himmelbjerget.

Frygter det værste

Her ledte man indtil sent tirsdag aften, og her fortsætter eftersøgningen onsdag.

- Man frygter jo altid, at der er sket noget, når en mand forlader sit hjem og ikke giver lyd fra sig på den her måde, siger Allan Dalager.

Folk må meget gerne kigge efter bilen. Måske holder den på en parkeringsplads eller i vejkanten et sted. Vi er meget interesseret i oplysninger, da vi søger i et stort område.

Jørn Lindhardt, Sydøstjyllands Politi

52-årige Torben Helleskov Morgenstern beskrives som værende 175 til 185 centimeter høj og kraftig af bygning. Han har kort, mellemblondt hår, og han er formentligt iført sort tøj og en sort hue.

Han er kørende i en sølvgrå VW Golf med registreringsnummer DW 57 878.

Ved du noget?

Sydøstjyllands Politi håber fortsat på hjælp fra offentligheden, og særligt borgere i Silkeborg- og Skanderborg-området opfordres til at være ekstra opmærksomme.

Læs også Forsvundet i seks uger: - Vi bliver ved indtil Steffen bliver fundet

- Folk må meget gerne kigge efter bilen. Måske holder den på en parkeringsplads eller i vejkanten et sted. Vi er meget interesseret i oplysninger, da vi søger i et stort område, sagde vagtchef hos politiet, Jørn Lindhardt, tirsdag aften.

Har du oplysninger i sagen, hører Sydøstjyllands Politi meget gerne fra dig på tlf. 114.

Ifølge politiet har undersøgelserne i sagen vist, at den 52-årige mand den 27. januar var i Brædstrup og i Tørring, men lige nu leder politiet altså efter ham i området mellem Silkeborg og Skanderborg.