Politiet beder om hjælp: Har du set Torben?

Sydøstjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde 52-årige Torben Helleskov Morgenstern, der ikke er set siden søndag

Torben Helleskov Morgenstern er kørende i en sølvgrå VW Golf med registreringsnummer DW 57 878. Foto: Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi leder lige nu efter Torben Helleskov Morgenstern, der har forladt sin bopæl i nedtrykt tilstand.

Den 52-åriges pårørende har ikke hørt fra ham siden søndag, og nu håber politiet på hjælp fra offentligheden til at finde ham.

Læs også Her slår de rekord i at uddanne dem, de andre ikke kan

Torben Helleskov Morgenstern kommer fra Vonge ved Vejle, men politiet arbejder blandt andet ud fra en teori om, at han kan være søgt mod Slåensø sydøst for Silkeborg eller området ved Himmelbjerget.

Det skyldes, at den 52-årige ifølge politiet har en særlig tilknytning til de steder.

Sydøstjyllands Politi har fokuseret eftersøgningen i området sydøst for Silkeborg ved Slåensø og Himmelbjerget

- Vi har patruljer ude i de områder, som blandt andet leder efter ham med hunde, siger vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Kører i en sølvgrå VW Golf

52-årige Torben Helleskov Morgenstern beskrives som værende 175 til 185 centimeter høj og kraftig af bygning. Han har kort, mellemblondt hår, og han er formentligt iført sort tøj og en sort hue.

Ved du noget?

Sydøstjyllands Politi hører meget gerne fra folk, der har oplysninger i sagen. Det kan ske på telefonnummer 114.

Han er kørende i en sølvgrå VW Golf med registreringsnummer DW 57 878.

Sydøstjyllands Politi håber nu på hjælp fra offentligheden, og særligt borgere i Silkeborg- og Skanderborg-området opfordres til at være ekstra opmærksomme.

Læs også Der mangler kunstmuseer i Aarhus for lokale kunstnere

- Folk må meget gerne kigge efter bilen. Måske holder den på en parkeringsplads eller i vejkanten et sted. Vi er meget interesseret i oplysninger, da vi søger i et stort område, siger Jørn Lindhardt.

Privatfoto.

I følge politiet har undersøgelserne i sagen vist, at den 52-årige mand den 27. januar var i Brædstrup og i Tørring, men lige nu leder politiet altså efter ham i området mellem Silkeborg og Skanderborg.

Har du oplysninger i sagen, hører politiet meget gerne fra dig på telefonnummer 114.