Sportsredaktør: Mindre overrasket hvis det var Todd

Lars Abildgaard fra Randers Amtsavis havde ligesom mange andre ikke forventet sportschef Peter Christiansens afsked med Randers FC

05:24

1 af 2

Tirsdag valgte sportsdirektør i Randers FC, Peter Christiansen, at sige sit job op. Han kan angiveligt ikke se selv i det nye setup, som forventes indført, hvis nye ejere overtager klubben. Hos den lokale presse havde man ikke regnet med opsigelsen.

- Det er en større overraskelse, at PC (Peter Christiansen, red.) stopper, end hvis det havde været Colin Todd (cheftræneren, red.). Han har været succesfuld, men er oppe i årene og vil gøre tingene på sin måde, forklarer sportsredaktør hos Randers Amtsavis, Lars Abildgaard.

Sportsdirektøren forlader Randers FC

Med stor sandsynlighed vil de nye ejere indføre et koncept med stor fokus på at udvikle og bruge unge akademispillere.

- Og Colin Todd vil spille fodbold på sin egen måde og benytte de spillere, som han vil. Jeg forventer, at Randers FC vil gå i en helt ny retning efter nytår, hvis klubben skifter ejer, fortæller Lars Abildgaard.

Mister en rigtig fodboldmand

Med opsigelsen fra Peter Christiansen mister Randers FC en person med store kompetencer især inden for scouting af spillere, som i andre klubber har været ude i kulden, og som er endt som store profiler i Randers.

- PC er en fodboldmand, som ikke fører sig frem i pressen, men som er meget faglig dygtig. Han har nogle kompetencer, man kommer til at mangle, siger Lars Abildgaard.

Randers FC-formand bekræfter: Forhandler med Tom Vernon

Endnu har sportsredaktøren svært ved at sige præcist, hvad der ligger bag beslutningen - andet end det Peter Christiansen selv har fortalt i pressemeddelelsen.

- Noget kunne jo tyde på, at de nye ejere gerne havde beholdt ham, men nu skal de så ud og finde en ny sportsdirektør. Og fra min side giver det ingen mening at lade PC køre transfervinduet i januar, når han er på vej ud, forklarer Lars Abildgaard.

Peter Christiansen selv har meddelt pressen, at han ikke ønsker at udtale sig yderligere om stoppet i dag.

Se hele interviewet med Lars Abildgaard øverst på siden.