Smukfest: Billetterne bliver revet væk

Arrangørerne af årets Skanderborg Festival har oplevet det bedste billetsalg nogensinde, selvom musikprogrammet endnu ikke er offentliggjort

Dobbelt op! Sådan lyder meldingen fra Smukfest i Skanderborg, der nu har solgt dobbelt så mange billetter i forhold til samme tidspunkt sidste år. Faktisk har folkene bag aldrig oplevet et så godt salg i de første omkring 45 dage.

- Det går virkelig stærkt, og mit råd til folk er, at de skal sikre sig en billet nu, siger formand for festivalen, Claus Visbye, til tv2oj.dk.

Han er enormt stolt af salget, og ser det som et kæmpe skulderklap til festivalen i Skanderborg.

Stoler på kvaliteten

- Vi har fået opbygget et rigtig godt ry, og det er blevet meget eftertragtet at komme til Smukfest, fortæller Claus Visbye.

Formanden er især glad for billetsalget, når man ser på, at gæsterne rent faktisk ikke ved ret meget om dette års festival på nuværende tidspunkt.

- Musikken bliver først offentliggjort senere i januar, så folk har købt billet, fordi de har tiltro til festivalen. De stoler på os og føler sig sikre på, at vi leverer kvalitet, forklarer Claus Visbye.

Overnatningsmuligheder er udsolgt

Udover de almindelige festivalbilletter er også de forskellige boformer på Skanderborg Festivalen populære. Arrangørerne kan således melde om udsolgt af disse.

- De har altid været eftertragtet, men i år er de endnu hurtigere væk end tidligere. I forhold til at melde alt udsolgt ser det altså fornuftigt ud lige nu, siger formanden.

Store dele af musikprogrammet til Smukfest 2016 bliver afsløret den 26. januar.

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

børnehave

Forældre takker borgmester for særlig besked

Michael Aastrup Jensen

Aastrup beklager: Jeg skulle ikke være taget til Dubai

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

Liv Thomassen kunne endelig blive konfirmeret, efter covid-19 havde gjort det umuligt i maj måned.

Mange konfirmationer udskydes: Sådan ser det ud i din kommune