SIF utilfreds med nederlag

Føler sig snydt for straffespark mod FCV

Det er som om stimen af nederlag og uafgjorte kampen ingen ende vil tage for Superliga-oprykkerne fra Silkeborg.

Igen i aften tabte Silkeborg IF en vigtig kamp om pointene. Denne gang til FC Vestsjælland, som ellers også har haft svært ved at vinde kampe.

Silkeborg IF tabte kampen 1-2 efter, at holdet kom bagud bare otte minutter inde kampen. Det lykkedes dog i 41. minut for Nicolai Agger at udligne, inden Rasmus Festersen kort inde i anden halvleg bragte vestsjællænderne foran med 2-1.

Dermed har Silkeborg ikke vundet en eneste kamp i denne Superliga-sæson. 12 kampe er det blevet til indtil videre, hvor de otte er tabte og de fire er uafgjorte.

Hvis man spørger anfører Frank Hansen var dommerens præstation i aften i høj grad medvirkende til kampens resultat.

Se også: SIF: Fatter ikke det blev dømt

- Jeg synes, det er pisse ringe og til at brække sig over, at det skal afgøres på sådan noget igen, siger Frank Hansen til TV 3 Sport efter kampen og hentyder til flere situationer i kampen, hvor der kunne være dømt straffespark til Silkeborg.

Også cheftræner Jesper Sørensen udtrykte efter kampen utilfredshed med, at kendelserne endnu engang gik imod Silkeborg. Blandt andet i en situation i første halvleg, hvor han mener, der skulle være dømt straffespark mod den tidligere AGF-spiller Anders Kuhre.

- Jeg synes jo, der er straffespark, men det synes dommeren ikke, siger træner Jesper Sørensen til TV 3 Sport og fortsætter:

- Vi kunne da godt tænke os noget medgang.

Efter kampen mod FC Midtjylland i søndags sig følte Silkeborg IF sig også snydt. Du kan læse mere om hvorfor ved at klikke her.

Silkeborg IF ligger fortsat allernederst i tabellen med bare fire point.