Offer: Han truede med at skyde mig

71-årige Birthe Kristensen fra Søften blev onsdag udsat for et groft hjemmerøveri. Gerningsmand truede hende på livet.

To mænd trængte før middag ind i 71-årige Birthe Kristensens hus i på Søndermarken i Søften. Hun blev tapet fast til en stol. Derefter satte den ene røver en pistol for Birthe Kristensens tinding.

- En af dem sagde, at hvis han ikke fik kufferten med penge i, så ville de komme tilbage og skyde mig. Det gjorde mig bange, ellers har jeg det sådan set godt nok indtil videre, siger pensionist Birthe Kristensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Der var ingen kuffert og ingen penge, så de to mænd stak af med uforrettet sag. Birthe Kristensens slap selv fri, og hendes mand kom hjem lige efter episoden. Telefonledningerne var kappet over, så politiet blev kontaktet via mobiltelefon.

Politiet leder stadigvæk efter gerningsmændene og beder offentligheden om hjælp.

Den ene gerningsmand beskrives som mand, ca. 30 år, 170 cm høj, slank af bygning, iført lyseblå og mørkeblå stribet hættetrøje, hvor striberne er på langs iført forvaskede mellemblå cowboybenklæder med huller på knæene.

Den anden gerningsmand beskrives som mand, ca. 30 år, 170-175 cm høj, kraftig af bygning iført mørke benklæder og mørk rundhalset sweatshirt, hvor der er et gult mærke på enten venstre skulder eller bryst.

<b>Du kan se meget mere om det dramatiske hjemmerøveri i aften på TV 2 | ØSTJYLLAND. Det er fra klokken 19.30.</b>