Medier: Løkke trækker sig

Stopper Lars Løkke som formand?

Er Lars Løkke Rasmussen stadig formand for Venstre, når dagen er omme? Nej, erfarer flere medier tirsdag.

Spørgsmålet bliver stillet rigtig mange steder rundt omkring i Østjylland i dag, tirsdag, hvor Venstres hovedbestyrelse holder sit store møde.

I weekenden voksede utilfredsheden med Lars Løkke Rasmussen flere steder i Østjylland, og mange østjyske Venstrefolk har spillet en central rolle i at få formanden afsat, efter han har været i massiv politisk modvind den seneste tid.

I weekenden valgte Venstre-foreninger i Skanderborg, Silkeborg og Randers for eksempel at offentliggøre, at de ikke længere ønsker Lars Løkke Rasmussen som formand for partiet.

Og nu ser det ønske ud til at gå i opfyldelse.

Se: Kræver Løkkes afgang

Forskellige medier erfarer tirsdag, at Lars Løkke Rasmussen trækker sig som leder af Venstre til det store hovedbestyrelsesmøde tirsdag aften i Odense.

Flere politiske kommentatorer erfarer, at Lars Løkke Rasmussen vil trække sig som formand. Derudover erfarer DR, Jyske-Vestkysten og Berlingske Tidende også, at formanden stopper som leder af partiet.

TV 2 | ØSTJYLLAND følger naturligvis sagen, og du kan se meget om Lars Løkke Rasmussen i nyhederne her på TV 2 | ØSTJYLLAND klokken 19.30.