Le Freak får Grand Prix-debut

Det aarhusianske disco-band er med blandt deltagerne i Dansk Melodi Grand Prix 2011

Foto: RecArt

Foto: RecArt

1 af 2

De bliver kaldt Danmarks bedste disco band, og i 17 år har de gang på gang fyret op under publikum med deres disco klassikere som "I Will Survive" og "Dancing Queen".
Nu indtager Le Freak Dansk Melodi Grand Prix anno 2011.

- Det er en up tempo sang med et ekko fra 70'erne og et rigtig catchy omkvæd, siger Holger Olund guitarist i Le Freak til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sangen hedder 25 Hours A Day, og er skrevet af de tre svenskere Erik Bernholm, Henrik Sethsson og Thomas G:son. Det var netop disse tre herre der stod bag sidste års danske vindersang "In A Moment Like This", der fik en imponerende 4.plads i Oslo.

- Vi er sat i verden for at få folk til at gå amok på dansegulvet, og den mission får vi ingen problemer med at udføre med sangen "25 Hours A Day". Det bliver fedt at se hele Danmark swinge med, siger de seks bandmedlemmer i Le Freak samstemmende.

Le Freak er langtfra det eneste østjyske islæt i årets Melodi Grand Prix. John Gordon der var den ene halvdel bag sidste års vindersang "Satellite" i Eurovision Song Contest, har sammen med Lene Dissing og Peter Bjørnskov skrevet sangen "Sleeples" der bliver sunget af 17-årige Anne Noa fra Horsens.

Endelig er den aarhusianske sangerinde Katrine Thisted måske bedre kendt som Kat igen med i Grand Prix'et. Sidste år deltog hun med Silas Holst. På scenen i Ballerup Super Arena lørdag d. 26. februar synger hun sangen "Black And Blue" sammen med amerikanske Justin Hopkins.