Landshold under hårdt pres

BSV-spiller fortæller om svær Kroatien-kamp

En overgang så det ud til, at Danmark var på vej ud på gyngende grund i EM-semifinalen.

Efter en dårlig første halvleg og bagud 13-15 blev holdet ramt af to udvisninger, og her kunne Kroatien for alvor have fået de ubesejrede danskere ud af balance.

Men efter at have siddet udenfor i de første 30 minutter var Mads Christiansen med to mål i den vanskelige fase med til at vende kampen til en 29-27-sejr.

- Niklas (Landin, red.) havde nogle sindssygt vigtige redninger på det tidspunkt. De gjorde, at vi ikke kom bagud med tre eller fire mål. Så kom vi lidt i gang og begyndte at føle os ovenpå, siger højrebacken.

Han synes, at Danmark håndterede modgangen fint, selv om det var en ny fornemmelse.

- Vi havde svært ved at få tingene til at flyde i begge ender, men det var fint nok at blive presset mere, end vi har prøvet, når bare det endte med det rigtige resultat.

- Vi lærte nogle ting om os selv i dag og kunne se, at det kom ikke så let, som det havde gjort i nogle af de andre kampe. Men dejligt, at vi kunne hive os selv op, og vi fik også gavn af at have en fantastisk hjemmebane, siger BSV-spilleren.

Måske var det netop kulissen, der fik det ellers meget rutinerede tyske dommerpar til at ryste på hånden undervejs. Mads Christiansen oplevede i hvert fald en noget svingende præstation fra de to mænd i gult.

- De havde svært ved at holde sig til den samme linje. Det ramte begge hold lidt på skift, og det var uheldigt, siger han.