Kvinde befamlet i pirattaxa

En bytur endte helt galt

En 21-årig kvinde fra Risskov havde natten til i går en meget ubehagelig tur med en pirattaxa.

Klokken 05.45, i Dynkarken i Aarhus, da kvinden var på vej hjem fra en bytur med nogle veninder, blev hun kontaktet af tre udenlandske mænd i en pirattaxa. Mændene tilbød at køre hende hjem til Risskov for 50 kr. Til at starte med var mændene flinke og høflige, men det ændrede sig hurtigt efter, at kvinden var kommet ind i bilen.

- Hun blev stærkt bekymret, da turen ikke gik nordpå mod Risskov, men i stedet gik mod Viby for at tanke, selvom tanken var halv fuld, siger Mogens Brøndum, politikommissær hos Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Da de ankom til tankstationen, ville de tre unge mænd have den 21-årige kvinde til at betale for benzin med dankort. Hun sagde, at hun jo kunne betale med de 50 kroner, hun havde aftalt at betale, men de tre unge insisterede på, at hun betalte med sit dankort.

Hun dækkede med hånden, da hun trykkede sin pin-kode, og det lykkedes ikke for mændene at aflæse koden, selvom de annullerede det første betalingsforsøg - formentlig for at få en mulighed mere for at aflæse koden.

Efter at have tanket kørte bilen mod Risskov, men på vejen blev mændene meget nærgående.

- De befølte hende på intime steder under tøjet, mens hun græd og ville lukkes ud, siger Mogens Brøndum til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Til sidst slap den 21-årige kvinde ud af bilen og fik fat i en "rigtig" taxa, der kørte hende til Risskov. Og hun tilkaldte politiet.

Den 21-årige har givet følgende signalement af gerningsmændene:

Person 1: Arabisk mand, 25 år, tilbagestrøget glat hår, skægstubbe langs munden og kæberne. Talte perfekt dansk.

Person 2: Arabisk mand, 25 år, strithår, perfekt dansk.

Person 3: Arabisk mand.

Østjyllands Politi advarer endnu en gang mod at tage med pirattaxaer.