Ingen mål på AutoC Park

Se reaktioner på kampen mellem Randers FC og Esbjerg her

01:14

1 af 2

Selv om Esbjerg er 1. divisions mest scorende hold i denne sæson, kunne vestjyderne for første gang i otte kampe ikke finde målet i søndagens topkamp mod Randers FC.

Og da hjemmeholdet omvendt ikke formåede at gennembryde esbjergensernes defensiv, endte opgøret mellem de to superliganedrykkerne på AutoC Park i Randers 0-0.

Første halvleg var nu heller ikke synderligt begivenhedsrig. Det virkede som om, at de to hold lurede lidt på hinanden og først og fremmest koncentrerede sig om ikke at blotte sig bagude.

Mere gang i sagerne
Efter pausen kom der lidt mere gang i sagerne, og det lod til, at begge hold aktivt søgte de tre point.

Det gav sig blandt andet udslag i et par store chancer, men først fik Jesper Lange ikke rigtigt ram på bolden for Esbjerg, og senere var det Ronnie Schwartz, der tvang Esbjergs målmand Lukas Hradecky ud i hele sin længde for at forhindre en scoring.

Men det endte altså uafgjort mellem de to hold, nøjagtigt som i den skæbnesvangre sidste superligakamp i foråret, hvor Tim Janssens sene udligning til 2-2 sendte begge holdene ned i 1. division.

Dagens anden topdyst mellem nummer tre og nummer fire, Vejle Boldklub Kolding og FC Vestsjælland, endte også uden vinder - dog med cifrene 1-1.

Esbjerg fører fortsat 1. division, nu med 19 point efter otte kampe. Randers er fire point efter på andenpladsen.

Ovenfor kan du se reaktioner fra formanden for Randers Support, Louise Andersen, cheftræner Michael Hemmingsen og den vikarierende Randers-anfører, Christian Keller.

Se højdepunkter fra kampen på tv2sport.dk.