Hjalte fik endelig AGF-debut

Omsider debut efter ni måneders skadespause

Hjalte Bo Nørregaard blev præsenteret i AGF tilbage i januar. Der skulle dog gå ni måneder, inden han fik debut på banen.

For publikum var det ikke en mindeværdig kamp, men for AGF's Hjalte Bo Nørregaard var det. Han skiftede i begyndelsen af året til AGF, men på grund af en langvarig skade i akillessenen fik han først debut søndag.

- Det var en super følelse, og noget som jeg selvfølgelig har set frem mod længe. Også selvom det var en ærgerlig baggrund, at jeg blev skiftet ind på grund af Kasper Povlsens skade, siger Hjalte Bo Nørregaard.

Den tidligere FCK'er fik en højlydt modtagelse fra AGF's fans. Modtagelsen stod i skarp kontrast til Nørregaards tid i AGF.

- Det har været trist, frustrerende, kedeligt og langsommeligt at sidde ude. At komme til en ny klub, og så få en langvarig skade efterfulgt af sur genoptræning. Det har været røvsygt, siger Hjalte Bo Nørregaard.

Okay tilfreds træner
Træner Peter Sørensen roser Nørregaard, og han er okay tilfreds med resultatet.

- Ud over at vi er ganske godt tilfreds med at spille uafgjort mod det hold, der burde være FCK's nærmeste udfordrer, så er det mest opmuntrende vores indskiftere. Især Hjalte gjorde det godt i den time, han fik, siger Peter Sørensen.

AGF-træneren kan muligvis se frem til at undvære midtbanemotoren Kasper Povlsen i en periode. Povlsen blev udskiftet efter et sammenstød med Tore Regniussen og blev efter kampen kørt på hospitalet med mistanke om en ledbåndsskade i knæet.