Glen R. ærgrer sig over nye skader efter 2-2 kamp

AGF fik et point i Esbjerg og tre skader oveni. Glen Riddersholm glæder sig over pointet og sæsonstarten

Foto: Niels Husted - Scanpix

Foto: Niels Husted - Scanpix

Foto: Niels Husted - Scanpix

1 af 3

AGF fik mandag aften et point med hjem fra Esbjerg i Alka Superligaen efter et hæsblæsende opgør, hvor aarhusianerne var en mand i overtal i mere end en halvleg.

Cheftræner Glen Riddersholm var efter kampen nogenlunde tilfreds med det uafgjorte 2-2-resultat.

Læs også AGF måtte nøjes med uafgjort i dramatisk opgør

- Jeg står med en masse blandede følelser lige nu. Der var en helt masse positive ting, men på den anden side også en hel del, som vi kunne have gjort bedre, siger han.

AGF blev tvunget til at foretage tre tidlige udskiftninger, da Daniel A. Pedersen, Danny Olsen og målmand Aleksandar Jovanovic måtte udgå med skader. Ifølge Glen Riddersholm fik det betydning for kampens resultat.

- Det er i forvejen ikke så let at spille 11 mod 10, men vi spillede reelt 10 mod 10 til sidst i dag, da Dino Mikanovic løb skadet rundt derinde. Vi kunne ikke skifte ham ud, da vi tidligt brugte vores muligheder.

Glad for evnerne på udebane
- Jeg ville gerne have haft "Duncan" ind i de sidste 20 minutter, for jeg var ikke et sekund i tvivl om, at han kunne have lavet ravage i feltet, så vi kunne have taget stikket, siger han med henvisning til angriberen Morten "Duncan" Rasmussen.

Aarhus-klubben har hentet syv point i sæsonens første fire kampe, og det får Glen Riddersholm til at blåstemple starten.

- Med tanke på det, vi kommer fra, og det, vi skal hen til, så er det en fremragende indledning på Superligaen. Vi er både ærlige og realistiske omkring vores situation, og vi ved, at der er en hel masse ting, vi stadig skal bygge på, lyder det.

Læs også Jesper Lange tæt på ny klub: Glad for båndet til fansene

Cheftræneren glæder sig desuden over AGF-holdets præstationer på udebane.

- Vi har fået fire point på udebane allerede, og i sidste sæson kunne vi nærmest ikke vinde på fremmed græs, så det er jeg meget positiv omkring, siger Glen Riddersholm.

Næste opgør for AGF er på udebane mod formstærke Lyngby.