Fruelund bliver talentchef

Tidligere landsholdsspiller fortsætter i Randers HK

Hun har spillet 650 kampe i forskellige klubtrøjer og den danske landsholdstrøje. Katrine Fruelund er et kendt navn i håndboldverden, men alderen tynger, og hun har valgt at stoppe sin aktive karriere og prøve kræfter med administrationsarbejde i stedet for.

Fruelund er således blevet ansat i Randers HK's organisation, hvor hun skal være med til at præge talent- og elitearbejdet.

Titlen som talentchef og sportslig controller glæder den tidligere landsholdsspiller.

- Det er klart, at jeg skal lære at være på den anden side, men jeg håber, jeg kan udnytte min erfaring fra min aktive karriere og give noget af den erfaring videre.

- Jeg synes, vi har så mange kompetencer i klubben, som vi skal udnytte ved at samle det hele i en stærk sammenhæng, så vi går samme vej, siger Katrine Fruelund.

Opgiver ikke seniorafdelingen
Arbejdet består i at have styr på talentarbejdet, se på spillermaterialet, sparre med spillere og trænere og sørge for, at samarbejdet med skolerne og kommunen fungerer optimalt.

Men Katrine Fruelund opgiver ikke helt seniorafdelingen.

- Jeg skal være bindeled mellem ligaholdet og administrationen og skabe en helhed fra kontoret til ligaholdet, forklarer hun.

Jubler over aftalen
I direktionen i Randers HK jubler man over aftalen.

- Katrine er en kulturbærer i klubben, og via sine sportslige evner og menneskelige egenskaber nyder hun stor respekt i klubben, hos vores fans og samarbejdspartnere og i hele håndbold-Danmark.

- Jeg er sikker på, at det bliver en kæmpegevinst, at Randers HK fortsat kan få glæde af den store erfaring, Katrine har hentet gennem sin fantastiske karriere, siger direktør Henrik Mortensen.

Tidligere i år brød forhandlingerne mellem klubben og Fruelund ellers sammen, da parterne ikke kunne blive enige om løn og jobindhold

Katrine Fruelund har tidligere spillet i klubberne Vorup FB, Viborg HK og tyske HC Leipzig.