Flere sager truer Løkke

Susanne Hoeck tror, at Løkke har rod i flere bilag

02:33 Luk video

Står det til journalist Susanne Hoeck, så bliver den famøse "Mallorca-sag" og "tøj-sag" ikke de sidste sager, hvor Lars Løkke har rod i sine bilag.

- De her historier bliver jo serveret af nogen på de rigtige tidspunkter, og vi har ikke engang et folketingsvalg endnu, så lige nu har Venstre to muligheder. Enten tager de Kristian Jensen ind allerede nu, og får ham der Løkke ud til siden, eller så er det Løkke, der står der, når vi får valg, og jeg tror stensikkert, der kommer mere, for ellers så havde man gemt den her Mallorca-sag eller tøj-sagen et par måneder endnu. Jeg venter kun på, hvad det næste morsomme bliver, om det så er en tur med svigerfamilien eller svigermor i Tivoli, men der skal nok komme mere, mener Susanne Hoeck.

Sammen med Kim Qvist og Anne Marie Dahl diskuterer hun i Markante Meninger, hvor høje moralske forventninger vi kan tillade os at have til vores folkevalgte politikere.

Kan vi tillade os at have større moralske forventninger til vores politikere end eksempelvis vores nabo eller arbejdskollega?

I videoen øverst på siden kan du se, hvor meget tillid panelet har til Lars Løkke efter hans seneste bilagssager.

Se også med på TV 2 | ØSTJYLLAND i aften kl. 18.15 og kl. 20.05, når de tre debattører også diskuterer om landmændene tager nok hensyn til deres naboer, når de kører ud med gylle, og om forældrene i dag bruger for mange penge på deres børns konfirmation.