Elsker Sculpture by the Sea

Næsten alle synes, det er interessant

Det var en stor succes, da flere end en halv mio. i sommers besøgte den store internationale udstilling af skulpturer langs Aarhusbugten.

Nu kan kommunen glæde sig over endnu en succes i forhold til Sculptures by the Sea. En gæsteanalyse foretaget af Epinion viser nemlig, at 99% af de besøgende, fandt udstillingskonceptet interessant.

Derudover var flere end otte ud af ti besøgende enige eller delvis enige i, at udstillingen giver dem en stor kunstnerisk oplevelse, og hele 77 % ville i særlig høj grad anbefale andre at besøge udstillingen:

Populær i medierne

Sculpture by the Sea fik i år både omtale i det prestigefyldte amerikanske TIME MAGAZINE, og herhjemme fik udstillingen både 4 og 5 ud af mulige 6 stjerner hos Aarhus Stiftstidende og Jyllands-Posten:

- På projektets vegne er jeg meget glad og stolt over den store interesse fra både udenlandske og nationale medier. Det illustrerer at vi har fået skabt en international kulturbegivenhed af høj klasse, siger borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard, i en pressemeddelelse.