Cimbria henter ny amerikaner: Sikker på han bliver et scoop

Basketligaholdet Randers Cimbria forstærker sig med 24-årige Deuce Bello

Foto: Fra Instagram

Randers Cimbria har længe jagtet forstærkninger til holdet, efter at flere nyindkøb er blevet sendt retur uden ret meget spilletid hos kronjyderne. Senest skilte man sig af med Erik Mcknight, men nu kommer amerikaneren Deuce Bello så til.

Han beskrives som en hurtigt, eksplosiv skytte, som cheftræneren for Cimbria, Morten Hansen, er sikker på kommer til at bidrage med en masse godt.

- Vi har i modsætning til tidligere ikke så mange skytter på vores hold, så han kommer til at passe fint ind. Jeg er sikker på, at han bliver et scoop, siger Morten Hansen til tv2oj.dk.

Læs også Vildt comeback sikrede Cimbria sen sejr

Deuce Bello blev i collegetiden regnet som en af USA's allerstørste talenter, og han var spået en stor karriere, men siden han stoppede på college i sommers, er det ikke lykkedes for ham at tilspille sig en professionel kontrakt. Nu får han så chancen i Randers.

- Det var lidt et tilfælde, at vi opdagede ham, og så blev kontakten skabt, da han for nylig var i Tel Aviv. Før jul kom han så til Randers, og vi fik styr på kontrakten. Han når nok næppe at få styr på alle papirer inden kampen i morgen (Cimbria møder Bakken Bears, red.), men vi satser på, han er med, når vi møder Stevnsgade efter nytår, forklarer Morten Hansen.

Læs også Horsens IC fortsætter stimen: Sikker sejr over sjællændere

Og den nye amerikaner bliver med meget stor sandsynlighed ikke den sidste forstærkning til kronjyderne i denne omgang. Cheftræneren afslører, at man er meget tæt på at offentliggøre endnu en ny mand på holdet.

For der savnes stadig en høj mand som gardering for Bonell Colas.

- Det er meget tæt på, men jeg kan ikke sige mere lige nu. De sidste formaliteter skal på plads først, siger træneren.

Randers Cimbria møder som skrevet Bakken Bears i ligaen fredag i Aarhus.