Check på vej til el-forbrugerne

NRGi sender penge retur igen i år

210.000 østjyske energiforbrugere med en el-måler fra NRGi får i disse dage et  brev om, at de får tilsammen 325 millioner kroner tilbage fra deres el-selskab.

Det er i gennemsnit 1200 kr. pr. husstand, som udbetales i marts 2012. Det er femte gang NRGi sender penge retur til andelshaverne

- Vi glæder os over, at vi igen i år kan udbetale en rabat til vores andelshavere, samtidig med at betalingerne fra NRGi's netkunder ligger indenfor de reguleringer, som er fastlagt fra myndighedernes side. Der er således ikke på nogen måde tale om, at man har betalt for meget for elektriciteten, forklarer administrerende direktør hos NRGi Søren Sørensen i en pressemeddelelse.

Rabat på 1.200 kr.
I gennemsnit betyder det en rabat på små 1.200 kr. til en familie med et almindeligt elforbrug. Hvad det nøjagtige beløb er, afhænger af dog husstandens forbrug i kalenderåret 2011, der i sagens natur først bliver gjort op i 2012.

Det er NRGi's repræsentantskab, der har besluttet, at udbetalingen skal finde sted for året 2011, og der er ikke automatik i rabatten.

Om der også udbetales rabat for 2012, vil repræsentantskabet tage stilling til på sit møde i december.