Blod stammer fra mand

Havde forsøgt at tage sit eget liv

Foto: Google Maps

Lørdag eftermiddag gjorde Sydøstjyllands Politi et noget usædvanligt fund, da der ved Rask Mølle vest for Horsens blev fundet sokker, plastiksæk og en pude vædet af menneskeblod. Det skabte stor mystik, men nu viser det sig ifølge politiet, at blodet formentlig stammer fra et selvmordsforsøg.

Omkring klokken 9.00 søndag morgen henvendte en mand sig på politistationen i Vejle og fortalte, at det var ham, der havde efterladt de blodige genstande ved Rask Mølle. Han forklarede, at han havde gjort skade på sig selv, idet han psykisk havde været ustabil.

- Det er en ulykke situation. Manden havde i selvmordshensigt gjort skade på sig selv. Senere har han formentlig fortrudt og har fået behandling, siger vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi.

Se: Fund af blod skaber mystik

Sydøstjyllands Politi fik anmeldelsen om de blodige fund lørdag eftermiddag klokken 13.45 og brugte det meste af dagen på at gennemsøge området og sikre spor. Sent lørdag aften valgte Sydøstjyllands Politi så at bede offentligheden om hjælp i sagen.

Lars Grønlund fortæller, at de faktiske fund ved Rask Mølle stemmer overens med de forklaringer, som manden er kommet med.

- Vi kæder de to ting sammen. Det er en ulykkelig omstændighed, men vi skal have undersøgt det nærmere. Vi vil sikre os, at vi har fået det belyst fuldstændigt, men samtidig er der ikke noget, der peger på en forbrydelse, siger Lars Grønlund.

Derfor betegner politiet nu sagen som belyst som værende en personlig krise og ikke en kriminel handling.