Århus-firma Danmarks bedste

Software-virksomheden Systematic er netop blevet kåret som Entrepreneur Of The Year 2003.

- Det er en fantastisk stor anerkendelse af det arbejde vi går og gør, fortalte administrerende direktør Michael Holm, da TV 2 / ØSTJYLLAND fangede prisvinderen her til morgen.

Michael Holm er direktør i Århus-virksomheden Systematic Software, som for et par uger siden - for andet år i træk - blev kåret som regionalvinder i Entrepreneur Of The Year 2003.

Det er en konkurrence, hvor det er parametre som vækst på højt niveau, at sætte kunden i fokus samt at have modet til at gå imod strømmen der tæller.

Og i aftes blev virksomheden så kåret i den landsdækkende konkurrence, og Systematic kan med rette kalde sig danmarksmester i vækst.

- Kåringen betyder meget for os. Især i udlandet er sådan en "rating" som den her bemærkelsesværdig. I USA, hvor man ikke har åbne regnskaber som herhjemme, da er titler som denne noget der tæller, påpeger Michael Holm, som er chef for 360 engagerede medarbejdere.

Systematic udvikler software til forsvaret og sundhedsområdet. Eksempelvis står Århus-firmaet bag de elektroniske patientjournaler, som lige nu er ved at blive taget i brug på blandt andet Skejby Sygehus.