Alphabeat: Tilforladelige tuttenuttetheder

Anmeldelserne svømmer ikke over med roser efter Alphabeats optræden i Skanderborg. Koncerten var ok - men heller ikke mere.

Silkeborg-bandet Alphabeat var det første store navn, der gik på Skanderborg Festivalens hovedscene, Bøgescenen, torsdag eftermiddag.

Flere tusinde festivalgæster var mødt op foran scenen, og der blev især skrålet med på velkendte radio-hits som 'Fascination' og '10.000 Nights Of Thunder'.

Ifølge avisernes musikanmeldere var der udover bandets hits ikke ret meget andet at komme efter.

- For hvert godt nummer må man trækkes med mindst et par stykker, der er glemt allerede inden, man når pissoiret, skriver Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch, der tildeler koncerten tre stjerner ud af seks mulige.

- Men som effektiv brug-og-smid-væk popmusik er der ikke mange fingre at sætte på Alphabeats tilforladelige tuttenuttetheder, skriver han videre.

Heller ikke Jyllands-Postens Kasper Schütt-Jensen er begejstret. Ligesom sin anmelder-kollega på Ekstra Bladet giver han koncerten tre stjerner.

- Alphabeat imponerede med energiske versioner af hitsinglerne 'Fascination' 'Boyfriend' og '10.000 Night of Thunder', som sendte bøgeskovens store kor på overarbejde, men så snart bandet bevægede sig ud i mindre kendte numre, bredte kedsomheden sig blandt publikum.