AGF'ere tilfredse med russisk test

AGF afsluttede klubbens træningslejr med en 2-1 sejr over Lokomotiv Moskva

04:22

1 af 2

Søndag aften slog AGF russiske Lokomotiv Moskva med 2-1 i en træningskamp, hvor Morten 'Duncan' Rasmussen fik scoret sit første mål efter skiftet hjem til AGF.

- Det er altid godt at vinde. Det er det, det gælder om i fodbold, så det var fint at få en god træningskamp i dag (søndag, red.), og det er dejligt, at vi tog sejren, siger Morten 'Duncan' Rasmussen.

Han kom først på en indlæg fra Danny Olsen og kunne med foden dirigere bolden i mål til 1-0 til aarhusianerne efter 52 minutters spil.

AGF tromlede det russiske lokomotiv

- Det var fint. Det er altid dejligt at få scoret, men man vil hellere score i de afgørende kampe, sige angriberen.

Med sejren over Lokomotiv Moskva, der ligger på en tredjepladsen i den bedste russiske liga, slutter AGF på tredjepladsen i træningsturneringen The Atlantic Cup, der er blevet spillet i Portugal den seneste uge.

Skal opbygge bæredygtig kultur

AGF-træner Glen Riddersholm gav til kampen genvalg til de samme 11spiller, der også startede inde i 1-0-sejren over svenske Örebro forleden. I løbet af anden halvleg skiftede træneren dog en del ud og sendte blandt andet Kim Aabech, Emil Nielsen, Jesper Lange og Mate Vatsadze på banen.

Ærlig Aabech er indstillet på bænkplads

- Sejren i sig selv er fin, fordi vi møder en rigtig god modstander, men det vigtigste for os er at se, at spillerne i dag (søndag, red.) får vished for, at det er hele holdet, der skal arbejde rigtig hårdt for hinanden og udføre den plan, vi har lagt. Og det ser vi os i dag, hvor vi bringer hele truppens bredde i spil, og det er dejligt at se, at spillerne på den måde får en oplevelse af, at hvis de virkelig står sammen og arbejder også i de perioder, hvor vi ikke er ovenpå i spillet, så kan vi også vinde, og det er det, der er vigtigt, hvis vi skal bygge en bæredygtig kultur op, siger Glen Riddersholm.

Indskiftede Mate Vatsadze stod for aarhusianernes anden scoring, da han med hovedet snittede et frispark i mål.

Næste opgave for AGF'erne er på torsdag, hvor klubben møder Brabrand IF i en testkamp.

I videoen øverst på siden kan du se interview med Glen Riddersholm og Morten 'Duncan' Rasmussen.