AGF: Graulund er vigtig for os

Peter Graulund forlænger frem til sommeren 2013

Peter Graulund, der for mindre end et halvt år siden rev sin akillessene over, forlænger sin kontrakt med AGF frem til sommeren 2013.

Den 35-årige angriber har leveret et så flot comeback for den aarhusianske superligaklub, at sportschef Brian Steen Nielsen kalder ham en vigtig brik i det kommende år.

- Peter har vist en enestående vilje under hele sin genoptræning, og jeg er rigtig glad for, at han har kæmpet sig tilbage på det niveau, han var på tidligere. Han er en af vores topangribere, og med sin ærgerrighed og vinderattitude er han i stand til at løfte hele holdet. Derfor vil han også være en vigtig brik for os i næste sæson, siger Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse.

Peter Graulund fortæller, at den etårige forlængelse gør ham Stolt.

- Det er nok den kontrakt, jeg er mest stolt over og glad for. Da jeg rev min akillessene over, var der ikke mange, der troede på, at jeg ville komme tilbage.

Her mindre end seks måneder senere indgår jeg en ny kontrakt på et år, fordi klubben og mine trænere mener, at jeg har bevist, at jeg stadig kan gøre en forskel.

Det gør mig sindssygt stolt og glad, og jeg har vist, at det er muligt at lykkes med de mest umulige ting, siger Peter Graulund.

Kontrakten er ikke nødvendigvis Graulunds sidste i karrieren.

- Det ved jeg ikke helt. Lige nu føler jeg, at jeg har et par år i mig endnu, men det er ikke til at sige, hvad der kommer til at ske. Det er muligvis min sidste kontrakt, og det handler også lidt om, at jeg så småt er begyndt at kigge på, hvad der skal ske efter fodbolden, siger Peter Graulund.