Åbner mobilt turistbureau

SmukFest-gæster får lokal vejviser

Turistbureauet i Skanderborg smører de værdsatte festivalgæster - de får nemlig et mobilt turistbureau, så de kan finde vej og blive inspireret til at bruge mere tid på oplevelser i lokalområdet.

Det er VisitSkanderborg, der står bag den nye flytbare turistguide. Guiden bliver placeret foran Skanderborg Museum, der har til huse i Adelgade. Det mobile bureau har fået tilnavnet 'Hjerterummet' og bliver kørt i stilling, når festivalgæsterne ankommer.

- Vi vil gerne byde festivalgæsterne hjerteligt velkommen og måske inspirere dem til at bruge endnu mere tid og få endnu flere oplevelser i vores dejlige område. Derfor kører vi nu for tredje gang vores mobilbureau 'Hjerterummet' ud til museet på Adelgade, hvor museumsfolkene velvilligt lægger p-plads til, og hvor der dagligt går en strøm af festivalgæster forbi, siger turistchef Marianne Purup.

Selvom det nye turistbureau er flytbart, så følger der bemanding - eller rettere bekvinding med. Tre dage under SmukFest bliver stationen betjent af en kvindelig medarbejder fra VisitSkanderborg, som er klar til at guide forvirrede turister gennem byen, give dem inspiration til nye oplevelser samt at holde sommerkonkurrencer.

Befinder du dig på årets SmukFest, kan du se guiden fra onsdag den 7. august til den 9. august.