10.000 til strandfest

I dag bliver der afholdt Radio ABC Beach Party i Grenaa

Klokken 12 lørdag middag åbnede dørene til Radio ABC Beach Party i Grenaa.

Her kan man se de mange gæster stå i kø for at komme hen til strandfesten.

1 af 2

24 kunstnere på 12 timer. Det er menuen til dette års helt store strandfest i Grenaa.

Radio ABC Beach Party bliver skudt i gang lørdag middag med en koncert af den danske sangerinde Cisilia, der vil 'få alarmen til at ringe' på stranden.

Det er den lokale radiostation Radio ABC, der står for festlighederne. I år er der solgt 10.000 biletter, så alt er, som det plejer, lyder det fra direktør og arrangør Ole Søndergaard:

- Vi har fine forventninger, og vejret ser fornuftigt ud. Det er vel tæt på 25. gang, at vi holder beach party, siger han til tv2oj.dk.

På programmet er som vanligt de helt store danske navne inden for den danske pop, dancehall- og reggaescene.

Se: De holder øje med fulde unge

Nogle af de faste gæster gennem årene er duoen Infernal, som vil blive fulgt op med optrædener af blandt andre Djämes Braun, USO, Barbara Molekko og tyske Italo Brothers.

Koncerterne vil alle være af mellem 20 og 25 minutters varighed. Programmet er derfor pakket, da alle de 24 kunstnere og bands skal på scenen inden for 12 timer:

- Det er det, der gør det anderledes end det, man ellers kender. Nogle gange synger kunstnerne også sammen på tværs af hinanden og til sidst har vi planlagt en surprise. Hvem det er, kan jeg selvfølgelig ikke røbe, siger Ole Søndergaard.

Radio ABC Beach Party i Grenaa lukker og slukker i aften klokken 24.