VIDEO: Kom med rundt i AGFs nye klubhus

Superligaklubben AGFs nye klubhus på Fredensvang blev officielt indviet lørdag

03:53

VIDEO: AGF's superligatrup har sin egen afdeling i det nye klubhus. Få en rundtur her.

Gennem mange år har det nostalgiske klubhus på AGFs anlæg Fredensvang været slidt og trængt til en opgradering. Det har huset nu fået, og i dag blev det så indviet og vist frem til interesserede.

Blandt de nye faciliteter kan nævnes auditorium til taktikmøder, fitness-rum med udsigt til træningsbanerne og pool i omklædningsrummet.

Spillerne har nået at bruge det et par uger, inden de tog på ferie, og de er meget begejstrede.

Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef

- Som noget nyt kan man se træningsbanerne fra fitnessrummet. Det er noget, spillerne sætter pris på. For hvis du er skadet og skal genoptræne, føler du dig lidt med alligevel, siger kommunikationschef i AGF Søren Højlund Carlsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Ud over en lang række materialerum for alle klubbens spillere har de bedste sin egen afdeling i den ene ende af klubhuset – et område der kun er adgang til for førsteholdstruppen.

Sådan er udsigten fra AGFs nye fitnessrum i klubhuset.

Aldrig oplevet noget lignende

Her er der kontorer til holdledere og trænere, en lounge for spillerne, og selve omklædningsrummet er også helt nyt.

- Spillerne har nået at bruge det et par uger, inden de tog på ferie, og de er meget begejstrede. Tobias Sana fortæller, at han aldrig har oplevet noget lignende, og han har altså spillet i Ajax Amsterdam og Malmø, siger Søren Højlund Carlsen.

I selvsamme omklædningsrum kan AGF-spillerne glæde sig over et nyt pool-område med blandt andet koldtvandsbassin til restitution og genoptræning.

I førsteholdstruppens nye omklædningsrum er der kommet et poolområde med flere bassiner.

10 skridt ind i fremtiden

Mange fans og andre interesserede var lørdag mødt op for at se det nye klubhus. En af dem var den tidligere landsholdskeeper og AGF-profil Troels Rasmussen.

- AGF tager 10 skridt ind i fremtiden i forhold til det nostalgiske hus, jeg var bruger af, siger han om stedet til TV2 ØSTJYLLAND.

Han mener, at AGF nu kan tilbyde de faciliteter, som en klub af dens størrelse bør kunne.

01:40

VIDEO: AGF-legenden Troels Rasmussen er imponeret over forholdene i det nye klubhus på Fredensvang.

Luk video