Jesper Lange forlader AGF

Jesper Lange har spillet sin sidste kamp for AGF, oplyser angriberen selv

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

Foto: Ole Nielsen

1 af 2

Efter op- og nedrykninger, mål, fight og usikkerhed om fremtiden står det nu klart, at Jesper Lange er endegyldigt fortid i AGF.

Det oplyser angriberen selv på Facebook.

Jesper Langes kontrakt med AGF udløb 1. juli, men der har været tale om, at han skulle have forlænget sin aftale.

’En af de sværeste beslutninger er hermed taget. Jeg har spillet min sidste kamp for AGF. Dette er på mange måder vemodigt, da de sidste tre år har budt på både op- og nedture, men alle oplevelserne taget i betragtning, så står jeg tilbage med en følelse af stolthed og håb’, skriver Jesper Lange blandt andet på Facebook. 

 

Jesper Lange har tidligere sagt til tv2oj.dk, at han og klubben var i fortsat dialog, og at klubben havde udtrykt ønske om at forlænge med ham.

SE OGSÅ: Lange: AGF har sagt de vil forlænge

Han havde dog aldrig fået et konkret udspil, og sportschef Jens Andersson har i pressen givet udtryk for, at parterne ville skilles.

’Jeg selv er i min bedste alder, og kroppen skriger på meget mere fodbold lang tid endnu. Hvad der skal ske er uafklaret, - jeg er typen der vil gå igennem ild og vand og gerne være en ledende skikkelse i den klub jeg tjener, så lige nu er det mavefornemmelsen der må råde’, skriver Jesper Lange.