Helten 'Duncan': Endnu en god defensiv præstation

Dagens mand for AGF hylder endnu en gang holdets defensiv efter tre point og endnu et clean sheet

01:19

Morten 'Duncan' Rasmussen scorede begge mål, da AGF mandag aften slog Silkeborg IF 2-0 på Mascot Park, og efter kampen gik roserne til holdets evne til at forsvare.

- Vi er jo glade. Endnu en rigtig god defensiv præstation, vi holder dem væk fra de store chancer, og vi holder clean sheet for anden gang i træk. Så jeg synes, at det endnu en gang er det vi skal tage med herfra, lød det efterfølgende fra 'Duncan'.

I sidste runde slog aarhusianerne AaB på hjemmebane, og mens offensiven sprudlede i den kamp, så var det ikke ligefrem tilfældet mod Silkeborg.

- Det er måske ikke så godt offensivt, som det var mod AaB, men Silkeborg er også et andet hold, så jeg synes, vi skal tage vores rigtig gode defensive præstation med igen.

01:55

Glen Riddersholm er rolig før den sidste kamp mod Viborg

Luk video

Ingen sommerfugle til Glen

AGF kan stadig sikre sig overlevelse i Superligaen. Det sker med en sejr eller en uafgjort kamp mod Viborg, hvis Silkeborg samtidig spiller uafgjort eller taber i Aalborg.

Men trods den nervepirrende situation i Pulje 2, så kan cheftræneren altså godt undgå at få sommerfulge i maven.

- Ja, det man faktisk godt undgå. Jeg er meget rolig omkring tingene og ved, at tingene hurtigt kan vende i fodbold. Så  for mig handler det om at bevare overblikket og se, hvordan jeg kan få motiveret og få gjort holdet klar, lød det fra Glen Riddersholm.

Begge de resterende kampe i Pulje 2 spilles begge søndag klokken 16:00.