Fernandes stopper i AGF og fortsætter hos Sønderjyske

Lukas Fernandes jagter spilletid hos Sønderjyske

Foto: agf.dk

Lukas Fernandes og AGF er blevet enige om at ophæve kontrakten, og målmanden har allerede sin nye klub klar. 23-årige Lukas Fernandes fortsætter karrieren hos sølvvinderne fra Sønderjyske.

Jeg er 23 år og har brug for at spille et sted, hvor der er større chance for at komme til at stå fast

Lukas Fernandes blev hentet til AGF for to år siden, men han har siden stået i skyggen af Steffen Rasmussen, og det er derfor kun blevet til 15 førsteholdskampe for målmanden, der har en fortid Lyngby BK.

SE OGSÅ: AGF henter målmand i Serbien

Nu fortsætter jagten på mere spilletid så i Haderslev hos Sønderjyske.

- Jeg har været virkelig glad for min tid i Aarhus og haft det godt med alle i og omkring klubben - ikke mindst mine holdkammerater. Men i og med at der er kommet en ny keeper til klubben, er vejen til fast spilletid blevet sværere for mig. Jeg er 23 år og har brug for at spille et sted, hvor der er større chance for at komme til at stå fast, siger Lukas Fernandes i en pressemeddelelse.

Serbisk landsholdsmålmand til AGF
AGF har denne sommer hentet den serbiske målmand Aleksandar Jovanovic, som har fået en fireårig kontrakt i Aarhus-klubben. Og dermed er vejen til spilletid i Superligaen for AGF blevet endnu længere for Lukas Fernandes, som derfor har ønsket nye udfordringer i en anden klub.

SE OGSÅ: Jesper Lange har fået en undskyldning af AGF

- Lukas har ydet en professionel indsats i den tid, han har været i klubben, og han har gennemgået en fin udvikling under 'Magic' (målmandstræner Maciej Wasyniuk, red). Men med tilgangen af Aleksandar Jovanovic er udsigten til spilletid blevet mindre i AGF, og jeg er glad for, at vi har fundet en god løsning for alle parter. På klubbens vegne vil jeg ønske Lukas al mulig held og lykke med de nye udfordringer, siger Jens Andersson, der er sportschef i AGF.

Når AGF tager hul på den nye sæson i Superligaen den 17. juli, er det netop mod Sønderjyske på udebane i Haderslev. Hvorvidt det bliver med Lukas Fernandes i målet for hjemmeholdet, må tiden vise.