David Nielsen: Vi ødelægger for meget for os selv

Endnu et rødt kort gjorde tingene svære for AGF, der endte med at tabe det østjyske derby mod Randers FC søndag eftermiddag

Lokalbraget mellem Randers FC og AGF var i den første time et yderst tæt opgør, hvor AGF endda virkede som det bedste hold.

Men så modtog Daniel A. Pedersen sit andet gule kort, og så måtte aarhusianerne klare sig med ti mand på banen. Til stor ærgrelse for cheftræner David Nielsen.

- Der er mange ting, som fungerer for os i dag, som vi har arbejdet på og gerne vil have mere kontrol over. Jeg synes, vores forsvarsspil generelt var supergodt i dag, og vi har god kontrol over dem, når vi spiller 11 mod 11.

- Men lige nu er vi inde i en stime, hvor vi ødelægger lidt ting for os selv, og det kan vi ikke gøre, for det er svært nok at vinde kampe i forvejen.

- Det er jo hårdt nok i sig selv at skulle løbe og forsvare. Vi kan ikke bringe os selv i sådan nogle situationer, hvor vi gør det sværere for os, end det behøver at være. 

Skal være mere på mentalt

I David Nielsens første kamp var det Dino Mikanovic, der fik marchordre. Også her var AGF godt med i spillet, så derfor skal noget af landsholdspausen bruges på at få de ting, der sker oppe i hovedet på spillerne, på plads.

AGF-veteranen Steffen Rasmussen gjorde comeback i aarhusianernes mål i lokalopgøret mod Randers FC.
AGF-veteranen Steffen Rasmussen gjorde comeback i aarhusianernes mål i lokalopgøret mod Randers FC. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

- Vi skal være mere på mentalt. Vi skal sørge for, at vi ikke laver ting, som koster os.

På den anden side af landsholdspausen tager AGF imod Silkeborg IF i endnu et østjysk lokalopgør. Den kamp spilles på Ceres Park den 18. november.

Randers FC-AGF 1-0 (0-0)

Vaccine

Vaccineeksperiment forløber gnidningsfrit

inger_kjaer_hoejbjerg_0

Vildskov vækker følelser: - Debatten har en hård og uforsonlig tone

Slik-drenge

play Da nattelivet lukkede ned, blev de slik-pushere

20201026164010681_1000.jpg

Overlæge forbereder sig på flere smittede: - Formentlig mindre mandefald denne gang

Skærmbillede 2021-02-26 kl. 13.08.45

Kommune indfører særlige corona-tiltag ved populær bro

politibil

Politiet offentliggør billeder af mistænkt efter røveri